Prima pagina | Contact | FAQ | Concurs | Licitatie | English Documents en

Concurs

Rezultate concurs
Anunt
Conditii de angajare
Acte necesare inscrierii
Bibliografie
Istoric anunturi angajare
Anunt concurs 13 ianuarie 2005 :(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 7 aprilie 2005 :(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 12 mai 2005 :(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 30 mai 2005 :(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 3 octombrie 2005 :(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 28 noiembrie 2005 :(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 13 iulie 2006 :(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 25 octombrie 2006 :(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 28 noiembrie 2006:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 24 ianuarie 2007:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 1 noiembrie 2007:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 8 februarie 2008:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 25 septembrie 2008:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 5-13 august 2013:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs 18 aprilie 2014:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs APRILIE - IUNIE 2014:(in varianta doc aici).

Anunt concurs SEPTEMBRIE - NOIEMBRIE 2014:(in varianta doc aici).

Anunt concurs OCTOMBRIE - NOIEMBRIE 2014:(in varianta doc aici).

Anunt concurs FEBRUARIE - MARTIE 2015:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs POSTURI CONSILIER SI SOFER:(in varianta doc aici).

Anunt concurs ANUNT CONCURS PROMOVARE FUNCTIE CONDUCERE PE POST VACANT NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2015:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs ANUNT SUSPENDARE CONCURS OCUPARE POST CONSILIER PRESEDINTE:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs ANUNT SUSPENDARE CONCURS OCUPARE POST SOFER:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs ANUNT CONCURS PROMOVARE FUNCTIE CONDUCERE PE POST VACANT OCTOMBRIE-NOIEMBRIE 2015:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs ANUNT CONCURS PROMOVARE FUNCTIE CONDUCERE PE POST VACANT IANUARIE-FEBRUARIE 2016:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs ANUNT ORGANIZARE CONCURS iunie-iulie 2016 CONDITII-CALENDAR-BIBLIOGRAFIE-ANEXE:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs ANUNT ORGANIZARE CONCURS august-septembrie 2016 CONDITII-CALENDAR-BIBLIOGRAFIE-ANEXE:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs ANUNT SUSPENDARE CONCURS ORGANIZAT IN VEDEREA OCUPARII POSTURILOR DE ANALIST FINANCIAR gr. IV si SOFER:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs ANUNT SUSPENDARE CONCURS ORGANIZAT IN VEDEREA OCUPARII POSTULUI DE CONSILIER AL PRESEDINTELUI ONPCSB:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs EXAMEN PROMOVARE TREAPTA SI GRAD OCTOMBRIE 2017 : DESFASURARE-BIBLIOGRAFIE:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs ANUNT Organizare examen de promovare in functia de analist financiar gradul IV:(in varianta pdf aici).

Anunt concurs ANUNT Organizare concurs/examen de promovare intr-o functie de conducere pe un post vacant:(in varianta pdf aici).



© 2017 O.N.P.C.S.B.